Wie ben ik?

Na ruim 25 jaar in het onderwijs werd het tijd om iets anders te gaan doen. Ik heb besloten mijn ervaring, kennis en kunde in te gaan zetten voor mensen die daar behoefte aan hebben.

1

Waar kom ik vandaan.

Na een leven lang voor de klas te hebben gestaan zijn er een aantal ontwikkelingen geweest die mijn leven en mijn gedachten over werk veranderd hebben. Eerst speelde mijn verslaving en het herstel daarvan een grote rol en vervolgens heeft een auto ongeluk en de daaruit voortvloeiende Wiplash mij een pas op de plaats laten doen. Werken zoals ik deed was en is geen optie meer.

Ik moest terug naar de basis en kijken wat ik zelf belangrijk vond. Mijn passie ligt bij het helpen van mensen, het coachen en trainen. 

2

Wie ben ik.

Als ik mijzelf moet omschrijven ben ik een communicatief en bevlogen persoon die zich kan vastbijten in zijn taak. Contact leggen en verbinding maken gaat mij makkelijk af en vind ik heel erg belangrijk bij coaching, trainingen en lesgeven. Voor mij staat de persoon op de eerste plaats en daar heb ik veel geduld voor. Ik toon begrip waar nodig maar ik kan ook duidelijk en confronterend zijn als de situatie dat vereist. In een organisatie ben ik een aanwinst vanwege mijn loyaliteit en mijn analytische geest, ik heb snel in de gaten hoe het in elkaar zit.
Dankzij het actief werken aan de 12 stappen (dmv de literatuur van oa Hazelden en het werken met een sponsor) en het support bieden aan andere verslaafden ben ik mij gaan realiseren dat je bij het werken aan herstel, coaching en begeleiding nodig hebt. Dat je het niet alleen kan. Hieraan zou ik, vanuit mijn kwaliteiten en ervaring, een bijdrage kunnen leveren. 

3

Waar wil ik naar toe.

Met jou wil ik onderzoeken op welk gebied je mij kan inzetten als coach of als trainer. Ik ben analytisch ingesteld, zie snel hoe de lijntjes lopen en kan recht door zee en eerlijk zijn . Neem contact met me op zodat we kunnen zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

bootstrap website templates