Wie ben ik?

Ik ben Hans.
Na ruim 28 jaar in het onderwijs heb ik besloten mijn ervaring, kennis en kunde in te gaan zetten als trainer en coach voor mensen en organisaties die daar behoefte aan hebben.

1

Waar kom ik vandaan.

Na een leven lang voor de klas te hebben gestaan op het middelbaar onderwijs, het MBO en het laatste jaar op een VSO zijn er een aantal ontwikkelingen geweest die mijn leven en mijn gedachten over werk veranderd hebben.
Eerst speelde mijn verslaving en het herstel daarvan een grote rol en vervolgens heeft een auto ongeluk en de daaruit voortvloeiende Wiplash mij een pas op de plaats laten maken. Werken zoals ik deed was en is geen optie meer. Ik moest terug naar de basis en kijken wat ik zelf belangrijk vond. Mijn passie ligt bij het helpen van mensen, het coachen en het door training mensen beter maken in wat ze doen. Vandaar dat ik de stap genomen heb om als zelfstandige trainer/coach verder te gaan.

2

Wie ben ik.

Als ik mijzelf moet omschrijven ben ik een communicatief en bevlogen persoon.
Contact leggen en verbinding maken gaat mij makkelijk af en vind ik heel erg belangrijk bij coaching en trainingen. Voor mij staat de persoon op de eerste plaats en daar heb ik veel geduld voor. Ik toon begrip waar nodig maar ik kan ook duidelijk en confronterend zijn als de situatie dat vereist.

De afgelopen jaren heb ik mij verder professioneel ontwikkeld en heb mij verdiept in gesprekstechnieken (motiverende gesprekstechnieken en reality therapy), verslaving, coaching en counseling. 

Dankzij het actief werken aan de 12 stappen (dmv de literatuur van o.a. Hazelden en het werken met een sponsor) en het support bieden aan andere verslaafden ben ik mij gaan realiseren dat je bij het werken aan herstel, coaching en begeleiding nodig hebt. Dat je het niet alleen kan. Hieraan zou ik, vanuit mijn kwaliteiten en ervaring, een bijdrage kunnen leveren. 

Momenteel werk ik als trainer bij Elsden Trainingen waar ik onder andere de training verslavingskunde 1 verzorg en zorg draag voor de digitale omgeving. Hiernaast doe ik losse opdrachten in het onderwijs in het kader van gesprekstechnieken.

Het gezamenlijk onderzoeken om te komen tot verandering en verbetering is mijn missie.

Designed with Mobirise - Try here